Specialist in rijbak aanleggen

Wij zijn specialisten in het aanleggen van rijbakken en andere paardenbodems. Hiervoor hebben wij onlangs ons eigen domein vannorelsportbodems.nl aangelegd. Hier vind u alle informatie rondom onze dienstverlenging voor paardenbodems. Ongeacht of  rijbak, paardenbak, manegebodem of zelfs een eb-en-vloedrijbak, wij hebben ruime ervaring en zijn door heel Nederland inzetbaar.

No nonsense aanpak met beide voeten op de grond

Wij zijn met jarenlange ervaring in de paardensector de juiste partner voor uw volgende paardenbodem. We begrijpen het belang van een goede bodem en zijn voor diverse projecten inzetbaar. We hebben specialistische kennis over het maken van de juiste volgorde en opbouw van een goede bodem. Naast geschikt zand bieden wij tevens hoogwaardige producten die zorgen voor een verbeterde stabiliteit voor de toplaag van uw rijbodem, zoals Polyvlokken en Tapijtvezels.

Bezoek nu onze website

Alle informatie over de inzet van ons voor paardenbodems vind u op onze nieuwe website www.vannorelsportbodems.nl

Of neem direct contact op

Wilt u een nieuwe rijbak aanleggen of uw huidige rijbak opknappen? Neem contact met ons op via 06-21533908. Wij nemen graag de tijd om samen het project met uw situatie en wensen door te spreken.

 

Ga naar de website