Over ons

Teamwork en vakmanschap

Vanuit zijn passie voor PK’s en grondverzet is Wichert van Norel in 2002 zijn eigen grondverzetbedrijf begonnen. In de loop der jaren is het dienstenaanbod en machinepark verder uitgebreid. Door de inzet van ervaren en betrokken werknemers hebben wij een sterke positie in de markt verworven. Met het leveren van de juiste kwaliteit kunnen wij onze opdrachtgevers tevreden maken en tevreden houden.

Bij W. van Norel Grondwerken staat kwaliteit voorop. Onze activiteiten bestaan onder andere uit grondverzet, straatwerk, sloopwerk, levering van zand, grind, klinkers en de aanleg van paardensportbodems. Ook verhuren wij mobiele kranen en andere PK’s met machinisten. Kortom: onze PK’s zijn breed inzetbaar!

Kwaliteitswerk staat voorop

 

Bij W. van Norel Grondwerken staat kwaliteit voorop. Met een aantal vaste krachten is W. van Norel Grondwerken in staat om de gewenste kwaliteit met de juiste service te verlenen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit grondverzet, straatwerk, sloopwerk, levering van zand, grind, klinkers en de aanleg van rijbakbodems. Ook verhuren wij mobiele kranen en andere PK’s met machinisten.