Aanleg rijbak

Paardensportbodems

Een paardensportbodem vraagt specialistische kennis. Een goede paardenbak is afhankelijk van de bodem en de volgorde van opbouw. W. van Norel Grondwerken heeft ruime ervaring in paardenbakbodems, zoals manegebodems, rijbakken en paddocks. Naast geschikt zand bieden wij tevens hoogwaardige producten die zorgen voor een verbeterde stabiliteit voor de toplaag van uw rijbodem, zoals Polyvlokken en Tapijtvezels.

Wilt u een nieuwe rijbak aanleggen of uw huidige rijbak opknappen?
Vraag vrijblijvend advies bij W. van Norel Grondwerken.

Aanleg eb- en vloedbodem

Een eb- en vloedbodem aangelegd door W. van Norel Grondwerken biedt de juiste hardheid, stabiliteit en veerkracht voor uw paarden. Deze bodems zijn geschikt voor binnen en buiten.

Hoe gaat dit in zijn werk? Wij voorzien de paardensportbodem van een eb- en vloedsysteem: bodems met een geïntegreerd bewateringssysteem. U hoeft deze paardensportbodems nooit meer te beregenen. Door meer of minder water toe te voeren, stelt u de juiste hardheid van de bodem in. Het geheim van deze bodem is de eb- en vloedtechniek. Via buizen en een put wordt extra water aangevoerd als de baan droog is. Dankzij diezelfde buizen is de waterstand nooit te hoog. De eb en vloed bodem bestaat uit verschillende speciale zandsoorten. Deze hebben we zorgvuldig geselecteerd: ze zorgen voor een bodem die stabiel is, maar ook waterdoorlatend.

Paardensportbodem projecten